“Met KeK laat ik echt een stukje van mezelf zien.” Leonie, founder van KeK

Kek Delft

Voldergracht 27
2611 Delft
t 015 7503253

foreveryoung

Forever Young

Hippolytusbuurt 19
2611 Delft
t 015 7503253

Welkom bij KeK!

Heel wat jaren dromen, eindeloos verschillende baantjes in de horeca, het afronden van een studie en een jaar rondtrekken in Australië gingen vooraf aan de opening van KeK. Met KeK wil ik een aanvulling zijn op het bestaande horeca/winkel aanbod in Delft. Natuurlijk onderscheiden we ons door het combineren van een winkel en horeca. Maar ook binnen deze twee aspecten willen we onderscheidend zijn.

In de winkel verkopen we veelal unieke producten. Ontworpen en gemaakt door verschillende ontwerpers. Ambacht ‘crafts’ staat centraal. Het is een breed aanbod dat loopt van kwaliteitsolijfolie direct van de boer tot gave houten zonnebrillen. Wij bieden praktisch ingestelde creatievelingen de mogelijkheid om een groter publiek te bereiken, en jou zo de kans bij ons vrijblijvend kennis maken met een rijke variëteit aan stijlvolle, creatieve en praktische ontwerpen! Vaak geldt op=op waardoor het aanbod voortdurend wisselt. Geen KeK zonder koffie. De beste koffie! Onze zorgvuldig geselecteerde koffiebonen in combinatie met onze gepassioneerde barista zorgen ervoor dat je het beste mag verwachten van elke kop.

Read more...


Welkom bij Forever Young!

Forever Young brengt je een fijne combinatie van Fashion, Lifestyle en Coffee. Wij verrijken je leven met producten en diensten die je helpen jong te blijven, een selectie uit de trends van dit moment.

De thuisbasis van Forever Young is onze gezellige winkel aan de Hippolytusbuurt, dé hotspot voor 35+-ers uit Delft en omgeving.  Voor onze klanten is het altijd prettig om binnen te wandelen. Wat is er nu weer veranderd? Even kijken in de steeds weer vernieuwde collectie mode. Met een echt lekker kopje koffie neuzen in onze inspirerende boeken top 5. En die leuke woonaccessoires neem je ook zo mee naar huis. Meer diepgang? Inschrijven voor boeiende workshops kan ook nog eens. Nog meer lol? We ondernemen samen met onze klanten ook nog activiteiten buiten onze winkel. Samen sporten in onze City Bootcamp-bijvoorbeeld. Of naar een concert met een leuk groepje mensen bijvoorbeeld. Kom je vooral inschrijven
fyfy2fy3

Read more...

Contact

Bezoekadres
Brabantse Turfmakt 79II
2611 CM Delft

t +31(0) 15 213 75 20

m +31(0)6 231 26 951

eStuur een e-mail

 

KKwadraat © 2013