“Met KeK laat ik echt een stukje van mezelf zien.” Leonie, founder van KeK

Kek Delft

Voldergracht 27
2611 Delft
t 015 7503253

foreveryoung

Forever Young

Hippolytusbuurt 19
2611 Delft
t 015 7503253

Welkom bij KeK!

Heel wat jaren dromen, eindeloos verschillende baantjes in de horeca, het afronden van een studie en een jaar rondtrekken in Australië gingen vooraf aan de opening van KeK. Met KeK wil ik een aanvulling zijn op het bestaande horeca/winkel aanbod in Delft. Natuurlijk onderscheiden we ons door het combineren van een winkel en horeca. Maar ook binnen deze twee aspecten willen we onderscheidend zijn.

In de winkel verkopen we veelal unieke producten. Ontworpen en gemaakt door verschillende ontwerpers. Ambacht ‘crafts’ staat centraal. Het is een breed aanbod dat loopt van kwaliteitsolijfolie direct van de boer tot gave houten zonnebrillen. Wij bieden praktisch ingestelde creatievelingen de mogelijkheid om een groter publiek te bereiken, en jou zo de kans bij ons vrijblijvend kennis maken met een rijke variëteit aan stijlvolle, creatieve en praktische ontwerpen! Vaak geldt op=op waardoor het aanbod voortdurend wisselt. Geen KeK zonder koffie. De beste koffie! Onze zorgvuldig geselecteerde koffiebonen in combinatie met onze gepassioneerde barista zorgen ervoor dat je het beste mag verwachten van elke kop.

Trek? Voor KeK geen probleem! Bij ons kun je terecht voor een heerlijk vers broodje of gezonde salade. Ook in het horecadeel staat ambacht centraal. We voeren het home-made concept zover mogelijk door. En dat mag gezien worden! We bereiden zoveel mogelijk voor in de zaak. Dit alles terwijl je nog even een mailtje verstuurt of het laatste nieuws volgt, want natuurlijk bieden wij je gratis WIFI en verschillende dagkranten.

Neem plaats, kijk en geniet van alles wat KeK je te bieden heeft!

Contact

Bezoekadres
Brabantse Turfmakt 79II
2611 CM Delft

t +31(0) 15 213 75 20

m +31(0)6 231 26 951

eStuur een e-mail

 

KKwadraat © 2013